Job Description

Majorel дизајнира, гради и испорачува висококвалитетна корисничка подршка, CX за многу светски водечки брендови. Ние ги сервисираме клиентите ширум светот преку нашите 82,000+ вработени, лоцирани во 45 земји на 5 континенти на 60 јазици и обезбедуваме единствена услуга за корисниците и задоволните крајни клиенти ширум светот. Вие сте нашиот гласноговорник за клиентите и секојдневно ги инспирирате луѓето ширум светот со лична и ефикасна услуга. Ние веруваме во креативност, извонредност и почит во сè што правиме. Нашите вработени се нашата основа и нашето најважно богатство. Станете дел од нашиот тим и бидете промената што сакате да ја видите во светот. Вработуваме “Тим Менаџер“ со одлично познавање на германски јазик, за нашите канцеларии во Скопје. За нашиот реномиран клиент од областа на телекомуникации, ќе ги имате следниве работни задачи:
ШТО БАРАМЕ
· Одлично познавање на германски јазик во говорна и пишана форма
· Организација, контрола и извршување на оперативни задачи
· Собирање и одржување на податоци, како и подготовка на извештаи
· Следење на телефонски повици/АCD систем
· Организација и следење на процесот на работење
· Фокус за остварувае на зададени таргети специфични за клиентите
· Оптимизација на продуктивноста
· Комуникација со тимот и останатите сектори · Управување со квалитетот, вклучувајќи имплементација на сеопфатни мерки за управување со квалитетот
· Раководење, Поттикнување и мотивирање на тимот · Одлични комуникациски, организациски и лидерски вештини
ШТО НУДИМЕ
· Атрактивна месечна плата
· Месечни бонуси на база на постигнати резултати · Платена прекувремена работа и работа на празници
· Целосно платен тренинг
· 24.600,00 ден надомест за годишен одмор
· Бонус за препорака
· 22 дена годишен одмор
· Приватно здравствено осигурување
· Програми и обуки за развој на кариера
· Програма за благосостојба (како што се: спортски настани и активности)
· Работа во динамична и интернационална средина Доколку сте личност која бара нови предизвици, мотивиран тим и позитивна работна средина, аплицирајте не подоцна од 12.04.2023 на линкот! Ги очекуваме вашите апликации!

Working Time

Full Time

Apply now