Eenzelfde functie kan binnen twee bedrijven zomaar heel anders aanvoelen. Want niet alleen je taken, maar ook een goede sfeer, de cultuur en fijne collega’s zijn onmisbaar en maken of jij je thuis voelt in je functie.

“Hier vervul ik eigenlijk dezelfde functie als ik hiervoor binnen een andere organisatie deed, als teamlead binnen customerservice. Maar toch voelt het heel anders en ben ik blij dat ik de stap heb genomen. Ik was helemaal niet zo ontevreden en voelde me wel comfortabel in mijn functie, maar daardoor ontbrak het soms ook aan een stukje uitdaging.”

“Ik word echt uitgedaagd door de eigen verantwoordelijkheden die ik krijg en de vrijheid om dingen op mijn eigen manier aan te pakken. Maar de grootste reden voor mijn overstap zijn toch de mensen. Iedereen was direct bij mijn eerste gesprek zo open. De sfeer vind ik superfijn. Er worden bijna wekelijks leuke dingen georganiseerd, zoals verschillende challenges en iedereen is ontzettend betrokken. Het is net een grote familie, ik kan hier bij iedereen terecht.”

“Ook heb ik de ruimte om weer af en toe zelf in de lijn te springen. Ik houd ervan dat het altijd een verrassing is wie je aan de telefoon krijgt. Soms is het zo opgelost, maar een andere keer is het een flinke uitdaging. Het geeft toch nog steeds voldoening als iemand tevreden de telefoon ophangt.”

Ben jij klaar voor een iconische uitdaging?

Wil jij graag werken in een hecht team, voor toonaangevende klanten en de mogelijkheid om jezelf te zijn én jezelf verder te ontwikkelen?

Ben jij klaar voor deze iconische uitdaging?

Bekijk alle vacatures

One click away from a career with us

Whether you’re an experienced professional or just starting out on your career, we offer the right support to help you achieve your professional and personal goals. Join us with a part-time or full-time job and work from from the comfort of your home. You can also apply directly for a position in Amsterdam or Maastricht.