Iedere schakel binnen een organisatie is onmisbaar, ongeacht de functie die je uitvoert. Iedereen heeft zijn eigen taak die bijdraagt aan het gezamenlijke succes. Gezamenlijk als één team een doel nastreven wordt dan ook makkelijker wanneer iedereen zich betrokken voelt en alle neuzen dezelfde kant op staan.

“Als teamlead voel ik me niet alleen betrokken bij mijn eigen team, maar ook bij Majorel als organisatie. Het maakt hier echt niet uit op welke afdeling je iets komt vragen, iedereen wil je altijd helpen. Op de 5e verdieping zit het management en ook daar staat de deur altijd open. Het is fijn dat het zo toegankelijk is, dat maakt je wel meer betrokken. Als ik een idee heb, weet ik ook dat ernaar geluisterd wordt.”

“Maar ik zie de betrokkenheid ook terug in mijn eigen team. Het maakt me bijvoorbeeld ook echt trots als ik zie dat mijn team ook in mijn afwezigheid alle zaakjes goed geregeld krijgt. Dat is superbelangrijk, maar kan alleen als iedereen zich ook betrokken en verantwoordelijk voelt. Dus daar ben ik heel erg blij mee.”

Ben jij klaar voor een iconische uitdaging?

Wil jij graag werken in een hecht team, voor toonaangevende klanten en de mogelijkheid om jezelf te zijn én jezelf verder te ontwikkelen?

Ben jij klaar voor deze iconische uitdaging?

Bekijk alle vacatures

One click away from a career with us

Whether you’re an experienced professional or just starting out on your career, we offer the right support to help you achieve your professional and personal goals. Join us with a part-time or full-time job and work from from the comfort of your home. You can also apply directly for a position in Amsterdam or Maastricht.