Het succes van een organisatie wordt nooit bepaald op slechts één afdeling. Door het bundelen van alle krachten, zal een doel veel sneller dichterbij komen . Het is dan ook belangrijk dat iedereen zich bewust is van het aandeel in het succes en hoe onmisbaar hij of zij hiervoor is.

“Ik heb een heel afwisselende functie binnen Majorel en dat maakt het voor mij juist heel erg leuk. Zo is het mijn taak om ervoor te zorgen dat iemand anders zijn of haar werk goed kan doen. Het geeft me dan ook echt voldoening als ik een ander kan helpen met een probleem. En daarbij vind ik het ook altijd weer een leuke uitdaging voor mezelf om iets op te lossen.”

“Ik voel me hier ook wel gewaardeerd en niet zomaar een nummertje of zomaar een personeelslid. Iedreen is wel echt betrokken om elkaar verder te helpen. Zo vind ik het ook belangrijk hoe wij het als Majorel doen. Je wilt graag samen de service kunnen leveren waar we voor gaan.”

Are you ready for an iconic challenge?

Would you like to work in a close-knit team, for leading clients and the opportunity to be yourself and develop yourself further?

Are you ready for this iconic challenge?

View all vacancies

One click away from a career with us

Whether you’re an experienced professional or just starting out on your career, we offer the right support to help you achieve your professional and personal goals. Join us with a part-time or full-time job and work from from the comfort of your home. You can also apply directly for a position in Amsterdam or Maastricht.