Soms moet je iets doen en er gewoon voor durven gaan, voordat je erachter komt dat iets misschien wel op je lijf geschreven is. Met de juiste begeleiding kan zo’n sprong in het diepe je zomaar positief verrassen en naast je werk ook een impact hebben op je persoonlijke ontwikkeling.

“Ik ben best trots op de groei die ik hier heb mogen en kunnen maken. Niet alleen in mijn functie, maar ook op persoonlijk vlak heb ik me in de afgelopen jaren erg kunnen ontwikkelen. Toen ik een aantal jaar geleden aan de slag ging als customer servicemedewerker was ik erg onzeker. Echt stil en een beetje op de achtergrond, ik vond bellen zelfs spannend. Iets wat je meestal niet verwacht in deze functie. Maar door de fijne collega’s en de open cultuur is dat helemaal veranderd.”

“Wat ik al helemaal niet had verwacht zijn de stappen die ik de afgelopen periode heb gezet. Na twee jaar vond ik het tijd om te kijken naar doorgroeimogelijkheden en kon ik tijdelijk een functie als senior coach invullen. Uiteindelijk heb ik zelfs zelf aan de bel getrokken over mijn ambitie voor een functie als teamlead en kijk waar ik nu sta. Als teamlead van het Zalando account vind ik niets leuker dan ook andere begeleiden in hun ontwikkeling en groei.”

Ben jij klaar voor een iconische uitdaging?

Wil jij graag werken in een hecht team, voor toonaangevende klanten en de mogelijkheid om jezelf te zijn én jezelf verder te ontwikkelen?

Ben jij klaar voor deze iconische uitdaging?

Bekijk alle vacatures

One click away from a career with us

Whether you’re an experienced professional or just starting out on your career, we offer the right support to help you achieve your professional and personal goals. Join us with a part-time or full-time job and work from from the comfort of your home. You can also apply directly for a position in Amsterdam or Maastricht.