Истражи го Мајорел Македонија

Искусете ја нашата работна средина и динамичните канцелариски простори преку 3D турнеја. Истражете ги канцелариите на Majorel во срцето на Скопје.

Ајде да се дружиме

Каде и да одлучиш да ни се приклучиш, те чекаат прекрасен тим и одлична работна средина. Но не верувај ни слепо на зборот, увери се сам; погледни ги нашите најнови објави на социјалните медиуми од Majorel Северна Македонија и од целиот свет. Искуси делче од животот со Majorel.