Ви благодариме на вашата апликација!

Што да очекувате сега?

Ако одговарате на профилот што го бараме, нашиот тим за регрутирање ќе ве побара во рок од 3 недели за да ги разгледати деталите за позицијата. По ова, ќе биде побарано од вас да завршите задача, и според резултатите ќе бидете поканети на онлајн или интервју со физичко присуство.

Со среќа!

Ајде да се дружиме

Каде и да одлучиш да ни се приклучиш, те чекаат прекрасен тим и одлична работна средина. Но не верувај ни слепо на зборот, увери се сам; погледни ги нашите најнови објави на социјалните медиуми од Majorel Северна Македонија и од целиот свет. Искуси делче од животот со Majorel.