Мајорел и Водафон ја проширија својата соработка во областа на грижа за корисници.

Мајорел, глобален лидер во кориснички услуги, има задоволство да работи со Водафон, една од најголемите телекомуникациски компании во светот.  Целта на оваа соработка е да се обезбеди најдобра поддршка за клиентите на Водафон. Преку ова партнерство, клиентите на Водафон имаат пристап до експерти кои се тука да им дадат совети и помош за било кое прашање.

Мајорел ќе обезбеди поддршка на германски јазик со својот тим во Скопје, кој се состои од високо квалификувани специјалисти за корисничка поддршка.

Како член на тимот во Мајорел, ќе имате можност да работите во динамична средина каде што вашите вештини и таленти се признати и наградени. Кандидатите треба течно да зборуваат германски јазик, да располагаат со одлични комуникациски вештини и да се во состојба да работат со податоци и алатки во најразлични апликации.  Вештините за продажба, мотивацијата како и способноста за учење ќе бидат исто така високо ценети.

Мајорел нуди плата од 800 евра месечно, месечни бонуси и други бенефиции како и приватно здравствено осигурување, платени обуки и програми за добросостојба.    Покрај тоа, Мајорел доделува 24.600,00 мкд (денари) како надоместок за годишен одмор и 22 дена одмор.  Истовремено, постои можност за флексибилен распоред и постојан договор со полно или скратено работно време со 4-месечен пробен период.

Во Мајорел, благосостојбата на вработените е на прво место, поради што нудиме низа програми и активности за да им помогнеме на нашите вработени да одржуваат здрав баланс помеѓу работата и приватниот живот.

Ако зборувате течно германски и сакате да работите во динамична, меѓународна средина полна со возбудливи можности за кариерен развој, тогаш ова е позицијата за вас.

Не пропуштајте шанса да станете дел од нашиот тим и да го достигнете вашиот целосен потенцијал работејќи во Мајорел, сертифицаран како Great Place to Work.

Пријави се веднаш на следниов линк

Check related posts