За работната позиција и обврски

Развивме уникатна компаниска култура каде што ќе се чувствувате згрижени, поддржани, слушнати и ангажирани во компанијата уште од првиот ден. Нудиме динамично работно место засновано на почит и меѓусебна доверба, каде што секој има глас и има удел во одлучувањето. Сега сме во Македонија со нов тим од професионалци и бараме Специјалист за корисничка поддршка со германски и англиски јазик. 

Работни обврски: 

 • Обезбедување висококвалитетна корисничка поддршка за нашите бизнис клиенти преку телефон, е-пошта и разговор
 • Работа со инфомрации и решавање на барања, поплаки на корисникот
 • Обезбедување решенија и предлози за бизнис клиентот да ја одржи ефикасноста во работните текови и да поттикне висок CSAT
 • Внесување и управување со податоци во различни алатки и апликации
 • Учество во сесии за дообука и евалуација на квалитетот
 • Заштита на лични информации, деловни информации поврзани со корисникот, бизнис клиентот и работодавачот
 • Навремено информирање за можните ризици, инциденти кои влијаат на нормалниот работен тек и обработката на податоците

Барања за работната позиција

 • Пријателски однос кон корисниците
 • Германски јазик на одлично ниво + многу добро познавање на англискиот јазик
 • Добри комуникациски и вештини за самоизразување
 • Пријателски тон на гласот
 • Искуството ќе се смета за плус

Што нудиме

 • 46.271 МКД месечна нето плата
 • + атрактивен бонус за постигнати резултати (по 1-ви месец платен тренинг)
 • Целосно платен тренинг
 • 18.500 МКД бруто – бонус за добредојде
 • 24.600 ден надомест за годишен одмор
 • Бонус за препорака
 • 22 дена одмор
 • Приватно здравствено осигурување
 • Програми и обуки за развој на кариера
 • Програма за благосостојба (како што се: Спортски и настани за благосостојба и активности за добросостојба)
 • Договор на неопределено работно време со 4 месеци пробен период
 • Меѓународна и мултикултурна работна средина
 • Простор за релаксација и забава
 • Можност за скратено работно време

Apply now

Feel Good во Majorel Скопје

Нашата Feel Good програма е специјално дизајнирана да ја пружи поддршката која им е потребна на вработените, а во исто време да промовира работна средина која е предводена од нашите вредности: креативност, извонредност и почит. Сакаме да бидеш гласот на нашата глобална заедница и те поттикнуваме активно да нè правиш подобри – најдобри што можеме да бидеме!

 • Feel Good поддршка
 • Feel Good тело
 • Feel Good ум
 • Feel Good дух
 • Feel Good заедница